Автомобилен четец на кодове CR3001 / OBDII скенер, Професионален автомобилен скенер OBDII

BGN 89.00
Автомобилен четец на кодове CR3001 / OBDII скенер, Професионален автомобилен скенер OBDII, диагностичен инструмент с безплатна актуализация pk ELM327.

Поддържа всички автомобили след 1996-та година (OBDII & CAN)
Поддържа протоколите:
1.SAE J1850 PWM (41.6K baud)
2. SAE J1850 VPW (10.4K baud)
3. ISO 9141-2 (5 baud init,10.4K baud)
4. ISO 14230-4 KWP (5 baud init,10.4 Kbaud)
5. ISO 14230-4 KWP (fast init,10.4 Kbaud)
6. ISO 15765-4 CAN (11bit ID,500 Kbaud)
7. ISO 15765-4 CAN (29bit ID,500 Kbaud)
8. ISO 15765-4 CAN (11bit ID,250 Kbaud)
9. ISO 15765-4 CAN (29bit ID,250 Kbaud)2021 г.

Най-новата версия LAUNCH CR3001 OBD2 Scanner Full OBD2 Функция Диагностичен инструмент Четене и изтриване на код за грешка, Четене на замразена рамка, Четене на информация за превозните средства, Изключване на предупредителната лампа на двигателя, Безплатна актуализация онлайн.
Обновяване чрез USB кабел.
1. Малък компактен дизайн, сканиране по-бързо и директно показва резултатите от теста. Дори начинаещ може да използва този уред за анализ на всякакви OBD2 протоколи Превозни средства и ви разказва всичко за оборотите на двигателя, изчислената стойност на натоварването, температурата на охлаждащата течност, състоянието на горивната система, скоростта на превозното средство, моментен разход на горивото, цялостен разход на горивото, налягането на всмукателния колектор, време на стартиране на двигателя, Температура на входящия въздух, Скорост на въздушния поток, Абсолютна позиция на дросела, Напрежения на кислородния сензор, свързани краткосрочни горивни настройки, Състояние на горивната система, Налягане на горивото и др.
2. В сравнение с конкурентите, LAUNCH CR3001 обхваща повече модели, поддържа до 2021 година, включително SUV, минивани, лекотоварни камиони и др.
3. Скенерът LAUNCH CR3001 е добре изграден с голям LCD дисплей, Plug and play, без вградена батерия, и получава захранване директно от захранването от гнездата за диагностика
4. Оборудван е с кабел, на CR3001 има 4 бутона, Бутонът нагоре / надолу за превъртане на менюто. Бутонът OK и Return позволяват навигация назад и влизане в менюто.
5. Многоезичен дизайн и безплатно надграждане онлайн, LAUNCH CR3001 може да настрои езика на английски, френски, руски, испански, немски, италиански, португалски с един ключ,

Вземете инструмента за надстройка на официалния уебсайт LAUNCH, Решете езикови бариери, запазете CR3001 актуализиран софтуер и решаване на още грешки.

LAUNCH CR3001 Пълна функция OBD2
• Прочетете и изтрийте кодовете за грешки Прочетете DTC (диагностични кодове за неизправности), за да намерите проблемите, Изчистете DTC, за да изключите светлината за проверка на двигателя след определени ремонти
• Преглед на данни на живо Данните на живо се показват в диаграма, базирана на времето, за да помогнат на клиентите да анализират по-добре ненормалния параметър. Тази функция ще ви позволи да видите информация за ефективността на двигателя, ако има кодове за проблеми или проблеми с вашия двигател или ECU.
• Рамка за замразяване Проверете определени условия на превозното средство, които се записват от бордовия компютър в момента, в който възникне грешка, свързана с емисиите. Целта му е да ви предостави насоки за това, къде може да възникне неизправност в превозното средство.
• Състояние на готовност за I / M Показва дали различните системи, свързани с емисиите на превозното средство, функционират правилно и са готови за проверка и тестове за поддръжка.
• Тест на O2 сензора Позволява извличане и преглед на резултатите от теста на монитора за O2 сензор за най-скоро извършените тестове от бордовия компютър на автомобила.
• Тест на бордовия монитор извлича и показва резултати от тестове за свързани с емисиите компоненти и системи на задвижването. Което е начин да разберете дали двигателят има проблеми с прекъсване на запалването или компресия на определен цилиндър или други данни, които могат да показват проблем, но не е достатъчно сериозен, за да задейства проверка на светлината на двигателя.
• Прочетете информацията за автомобила Показвайте информация като VIN (идентификационен номер на превозното средство), CID (калибриращ идентификатор) и CVN (калибриращ номер за проверка) и др.
• Тест на компоненти. Някои компоненти на превозното средство могат да се задействат чрез команди, изпратени от скенера, за да се провери тяхната работоспособност.За обновяване на софтуера използвате линка.

Комплекта включва:
1бр. * LAUNCH CR3001
1бр. * USB кабел
1бр * английско ръководство

  • Наличност: В наличност

Напиши отзив

Note: Do not use HTML in the text.