Детектор за скрити камери. Най-добрата и евтина защита срещу скритите камери и шпионирането ви.

Детектор за скрити камери
BGN 28.00
Дали у вас, на публично място или в хотелската стая, тази малка джаджа веднага ще открие скритите камери. Откривайки камерата в хотелската стая вие веднага може да сложите лепенка и скриете обектива й. Насладете се на спокойствие и сигурност от шпионирането ви.

Принципът на работа на инфрачервеното сканиране - малък преносим антикамерен протектор за поверителност използва LED инфрачервена технология за физическо лазерно сканиране. Инфрачервеният лъч, излъчван от детектора, може да сканира скритата камера чрез двойната функция на пречупване на стъкленото огледало на камерата и филтриране на сложна светлина от цветния филтър.

Метод на използване Функция за инфрачервено сканиране:
1. Включете страничния превключвател на захранването.
2. Натиснете и задръжте бутона за отваряне, за да влезете в режима на инфрачервено сканиране и прозореца за откриване на скрити камери.
3. Натиснете кратко функционалния бутон, за да регулирате честотата на мигане на червената светлина или да я изключите.
4. Сканирайте околната среда, наблюдавайте необичайната червена точка на възпламеняване през прозореца и намерете подозрителни обекти.

Забележка: Скритите камери могат да бъдат намерени по-бързо в тъмна среда. Оптималното разстояние за откриване на детектора е: 1.5 метра - 5 метра. Ако ъгълът между детектора и камерата е по-вертикален, светлите петна ще бъдат по-очевидни.

Материал: ABS пластмаса
Капацитет на батерията: 110ah
Време за зареждане: 2 часа
Режим на камерата: непрекъсната работа в продължение на 24 часа
Режим на откриване на аларма: непрекъснато откриване за 72 часа

  • Наличност: В наличност

Напиши отзив

Note: Do not use HTML in the text.