Електроника

Сортирай по:  
Термо глави
Комплект за управление на парно
Увеличете комфорта си за отопление, като същевременно спестявате скъпата топлинна енергия с до 30% и контролирате отоплението през смартфона си отвсякъде!
Микромакс Стартов Комплект за управление на парно помага за намаляване на разходите за енергия и повишава комфорта във вашия дом.
Освен централна конзола за управление на вашето парно от всяка точка получавате и Сензор за прозорец-врата с еко ключ, както и ДВЕ Безжични термоглави за радиатор с регулация на температурата по всяко време (термоглавите са с по две батерии).
Автоматичното намаляване на стайната температура по време на проветряване и отоплението на стаите в жилището, въз основа на индивидуалните отоплителни времеви периода за всеки ден от седмицата се осигурява благодарение на взаимодействието между устройствата.
За монтаж е необходимо само да свържете Точката за достъп КУБ конзолата с домашния интернет рутер, да закрепите Сензора за прозорец/врата към рамката с двустранната лепенка и да замените съществуващите радиаторни термоглави с новите ДВЕ на МИКРОМАКС устройства. Удобната инсталация се извършва, като следвате стъпка по стъпка инструкциите на безплатното приложение за смартфони. Тъй като системата лесно може да бъде разширена, при необходимост могат да бъдат допълнително оборудвани и останалите помещения със сензори и термостати.
ПОЯСНЕНИЕ : ЗА ДА ИЗТЕГЛИТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СОФТУЕРА Е НУЖНО Да напишете серийният номер на кутията в търсачката и да си свалите приложението. УПЪТВАНЕТО Е САМО НА НЕМСКИ И ФРЕНСКИ!
LED лампа за маникюр
Професионална LED лампа за маникюр
Професионална LED лампа за маникюр със захранване чрез USB към компютър или друго устройство с USB порт.
Тази сушилна за нокти е предназначена за домашно и професионално използване в салон за красота. LED лампата е висококачествена и с модерен дизайн.
Лесна за използване, с един бутон.
С малки размери, удобна за носене.
Без използване на консумативи. С дълъг живот.
Подходяща за втвърдяване, както на ноктите, така и на ноктите на краката.
Перфектен подарък за Вас или момичета, които харесват живопис на ноктите.
Материал: Акрилонитрил бутадиен стирен
Дължина на вълната: 395-400nm
Напрежение: постоянен ток 5V
С USB кабел с дължина около 125 см.
Цвят: Розов
Мощност: 9W
Тегло: 62g
Размери: 16.7 х 4.1 х 5.1cm

Четец на карти
Мулти четец на карти
Четеца е съвместим с картите: T-Flash, Micro SD, Micro SDHC Memory Stick Micro (M2) Memory Stick (MS), Memory Stick Pro (MS Pro), Memory Stick Duo (MS Duo), Memory Stick Pro Duo (MS Pro Duo) SD, MMC, RS-MMC, SDHC. Може да се използва и за картите Mini SD, Mini SDHC при наличие на адаптор. Интерфейс: USB, Model: USB 2.0. Размери: 50 х 18 х 11 мм тегло: 10 грама Сребърен цвят Произведен от високо качествен метал, без външно захранване. Поддържани системи: Windows 98SE / Me / 2000 / XP / Vista / 7; Mac OS 9.0 или следващи. (Не е необходим драйвер)
Тример за коса и нос
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса. Тример, подходящ за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат и за коса. Изрязване на косми до корен, с приставки за 2, 4 и 6 мм. С лед (LED) светлина. Използва една батерия размер АА. (Не е включена в комплекта) Високо качество на изработка. br /> Видео представяне
PIR сензор
PIR сензор, датчик движение с GSM известител
PIR сензор, датчик движение с GSM известител.
Самостоятелно работещ датчик движение с вградена батерия и СИМ карта. При отчитане на движение PIR сензора набира зададения телефонен номер. Работи в тих режим, без аларми и светлинни индикатори. Когато се активира, сензора следи в насочения участък 120 градуса и с дистанция до 8 метра. При движение набира предварително зададен телефонен (GSM) номер. Веднага с отговарянето на номера може да започне слушане на разговор около устройството. Може да започне прослушване и с набиране на номера на СИМ картата сложена в устройството. Може да контролирате устройството с Вашият телефон, като включвате и изключвате работата на датчика.
Подходящо за работа в дома, в гаража, в колата, в детската стая и други сгради. Може да го използвате и във Вашата квартира или хотелска стая, като не е необходимо инсталирането на кабели и допълнително оборудване.

Чувствителният микрофон позволява да се подслушва в обхват до 10 метра без смущения.
Чувствителност: Дистанция до 8 метра и ъгъл на обхвата до 120 градуса. Най-висока е чувствителността в дистанцията до 4-5 метра.
Вградената батерия позволява да се използва устройството с едно зареждане в режим на работа между 5 и 7 дена (Зависи от силата на обхвата).
В режим на очакване на инструкции батерията издържа около 15 дена.

Батерия: Li-ion 3.7V 500mAh
Работна температура: -20 до +85 C
Оперативни честоти: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
Тегло с опаковката 100 грама, тегло на сензора 23 грама. Много малки размери и изключително леко устройство.
Размери: 4.5 * 3 * 1.5 cm.
Време на зареждане на батерията между 3 и 5 часа. Зареждането на устройството чрез USB или чрез ел. мрежата през USB.
Използвайте GSM апарат за да активирате СИМ картата. Премахнете включването на ПИН-а. Вкарайте в СИМ картата номер, за SOS позвъняване (ако желаете използването на SOS функция). Позвънете на устройството от номера с който ще го управлявате. При изпращане на СМС "1111" устройството е включено и работи. При изпращане на СМС "0000" устройството е изключено. През цялото време е налична възможността при набиране на номера на СИМ картата на устройството да се извършва подслушване около него.
Датчика движение работи само чрез батерията, докато функцията прослушване е налична и по време на зареждане на устройството в ел. мрежата.
Комплекта включва:
PIR датчика за движение
USB кабел за зареждане
подложка за залепване

PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80PIR%20%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D1%80
В наличност
BGN 54.00
3D оптична мишка със 7 бутона
Оптична 3D мишка с кабел и 7 бутона
Оптична 3D мишка с кабел, подходяща за игри със 7 бутона. Мишката е изключително прецизна. Седемте бутона включват ляв и десен бутон, скрол, напред, назад, двоен клик, DPI превключвател. Настройка на пикселите: 1200 / 1600 / 2400 / 3200 / 5500. Ергономичен дизайн, комфортна за ръката, използвайте дълго време без умора, с интелигентна свързаност. Включи и използвай. Дълъг живот на мишката, повече от 10 милиона кликвания. Цвят: Черен Дължина на кабела 140 см. Порт: USB 2.0 Поддържана система: Windows 7/8/10/2000/XP/Vista/ Mac OS/ Linux или по-високи версии. Размери на мишката: 13 * 8.5 * 4cm (Д * Ш * В) Тегло на мишката: 130g
Мини LED фенер
LED Фенер мини водоустойчив 2000 лумена светлина
LED Фенер мини водоустойчив 2000 лумена светлина. Три режима на работа. Икономична светлина, Силна светлина, Сигнална светлина. Всяка от светлините в режимите на работа може да бъде фокусирана. Дистанция на осветяване при фокусиран режим до 200 метра. Алуминиев корпус, високо качество на метериала. Работи с една батерия размер АА. Цвят на корпуса - Черен. Размери: 9.4 / 2.6 / 2.6 см. Тегло: 61 грама.
На страница      1 - 7 of 7
  • 1