Грижа за косата

Сортирай по:  
Течни кристали
Течни кристали Bio Oil
Силиконов преструктуриращ продукт за жизненост и блясък на косата. В зависимост от влажността на чистата коса върху, която използваме продукта може да се получи различен ефект:Чиста и подсушена коса - мека, движеща се, танцуваща косаВлажна коса - цялостен ефект, плътност и дълбочина в цвят на косатаИзсушаването със сешоар прави косата ефирна. При всички варианти на употреба се получава много силен блясък на косата.Правата коса се дели на пластове и стои изключително елегантно.Къдравата коса придобива форма и еластичност на къдриците. Разфасовка от 100 мл.

Магически ролки
Магически ролки
Вълничките Magic Leverag не изтощават косата с маши, преси и химикали с уникалния си дизайн на ролките. Комплекта включва: 9 малки ролки с произволни цветове и с дължина по 16 см. 9 големи ролки с произволни цветове и с дължина по 26 см. 2 magic стика. За по дълга коса използвайте два комплекта. Начин на ползване: 1. Измийте старателно косата си я подсушете леко с хавлиена кърпа. 2. Нанесете стилизиращ продукт - пяна или лак за коса. 3. Избирайте ролки с подходяща дължина за всеки отделен кичур. 4. Нанижете ролката на приставката с кука накрая. Ако е необходимо използвайте удължителя (другата приставка). 5. Вземете кичур и закачете куката в горният му край (от към корените) след което издърпайте приставката от долната противоположна страна - кичурът влиза вътре в ролката, а тя се навива. 6. Изсушете косата със сешоар.
Victoria - Snail
Фиксатор за оформяне на къдрици 3 в 1
Продукт на Victoria Beauty.
Фиксатор за оформяне на къдрици 3 в 1 с екстракт от градински охлюв и Витамин F.
Подобрява оформянето на къдриците.
Увеличава обема и блясъка на косата.
Възстановява и защитава косъма.

Тример за коса и нос
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса. Тример, подходящ за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат и за коса. Изрязване на косми до корен, с приставки за 2, 4 и 6 мм. С лед (LED) светлина. Използва една батерия размер АА. (Не е включена в комплекта) Високо качество на изработка. br /> Видео представяне
На страница      1 - 5 of 5
  • 1