Грижа за косата

Сортирай по:  
Флеър маска
Флеър Маска за коса с морков
Морковът се нарича още "витамин на красотата". Благодарение на неговата формула, косата става подхранена и защитена от пряка слънчева светлина. Стимулира растежа, като не позволява изсушаване на краищата.

Начин на употреба: нанася се малко количество от маската върху мокра коса. Масажира се няколко минути с плавни въртеливи движения и се оплаква обилно с вода. За по-добри резултати е препоръчително да се ползва 2 до 3 пъти седмично. Особено полезна за боядисани коси.

Опаковка: 500мл. (слънце-защитена опаковка с оригиналното лого и начин на употреба на български език).

Производител: Laboratori Alan Jey, Italy (фирма със всички сертификати за износ, експлоатация и над 40 годишен опит в сферата на козметиката за коса).

Състав: aqua, cetearyl, alcohol, cetrimonium chloride, citic acid, daurus carota extract, zea mays, glycerin, ricinus communis oil, cyclopentasiloxane, parfum, C.I. 15985, linalool.


Течни кристали
Течни кристали Bio Oil
Силиконов преструктуриращ продукт за жизненост и блясък на косата. В зависимост от влажността на чистата коса върху, която използваме продукта може да се получи различен ефект:Чиста и подсушена коса - мека, движеща се, танцуваща косаВлажна коса - цялостен ефект, плътност и дълбочина в цвят на косатаИзсушаването със сешоар прави косата ефирна. При всички варианти на употреба се получава много силен блясък на косата.Правата коса се дели на пластове и стои изключително елегантно.Къдравата коса придобива форма и еластичност на къдриците. Разфасовка от 100 мл.

Victoria - Snail
Фиксатор за оформяне на къдрици 3 в 1
Продукт на Victoria Beauty.
Фиксатор за оформяне на къдрици 3 в 1 с екстракт от градински охлюв и Витамин F.
Подобрява оформянето на къдриците.
Увеличава обема и блясъка на косата.
Възстановява и защитава косъма.

Магически ролки
Магически ролки
Вълничките Magic Leverag не изтощават косата с маши, преси и химикали с уникалния си дизайн на ролките. Комплекта включва: 9 малки ролки с произволни цветове и с дължина по 16 см. 9 големи ролки с произволни цветове и с дължина по 26 см. 2 magic стика. За по дълга коса използвайте два комплекта. Начин на ползване: 1. Измийте старателно косата си я подсушете леко с хавлиена кърпа. 2. Нанесете стилизиращ продукт - пяна или лак за коса. 3. Избирайте ролки с подходяща дължина за всеки отделен кичур. 4. Нанижете ролката на приставката с кука накрая. Ако е необходимо използвайте удължителя (другата приставка). 5. Вземете кичур и закачете куката в горният му край (от към корените) след което издърпайте приставката от долната противоположна страна - кичурът влиза вътре в ролката, а тя се навива. 6. Изсушете косата със сешоар.
Тример за коса и нос
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса
Тример за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат, коса. Тример, подходящ за нос, вежди, мустаци, бакенбарди, врат и за коса. Изрязване на косми до корен, с приставки за 2, 4 и 6 мм. С лед (LED) светлина. Използва една батерия размер АА. (Не е включена в комплекта) Високо качество на изработка. br /> Видео представяне
DeColor
De Color - Отстраняване цвета от трайно боядисана коса
De Color - Отстраняване цвета от трайно боядисана коса.
Професионални резултати вкъщи. Отстранете цвета от боядисаната коса.
Иновативен продукт с нова щадяща формула, съдържа специален кондиционер. Не съдържа амоняк. Подходящ за домашна употреба.
Продукта представлява система за трайно отстраняване на цвета на коси боядисвани с трайна (окислителна) боя за коса.
Този продукт е напълно различен и като механизъм на действие и като резултат от традиционно ползване за целта продукти от типа супри, осветляващи емулсии, гелове и олио.
Предимства на този метод са следните:
Може да се отстрани напълно целия цвят от боядисаната коса;
на практика не уврежда косъма;
няма проблем продукта да се използва няколкократно в един ден или за къс период от време.
Продукта е идеален за експерименти с промяна на цвета на косата;
Подходящ за възстановяване на натуралния цвят на косата;
формулата има интегриран кондиционер за грижа за косъма.

Продукта съдържа:
1 флакон с редуктор
1 флакон с активатор
1 флакон с окислител 3%
Общо 110 мл.

На страница      1 - 7 of 7
  • 1